ΠΑΡΟΣ Ερυθρός
Ερυθρός Ξηρός
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Πάρος
ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
75% Μανδηλαριά – 25% Μονεμβασιά
ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ
Αυστηρά επιλεγμένοι παραθαλάσσιοι αμπελώνες από την ανατολική ακτογραμμή του νησιού.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Συνοινοποίηση της βαθυκόκκινης Μανδηλαριάς και της λευκής αρωματικής Μονεμβασιάς.
ΠΑΛΑΙΩΣΗ
12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια
ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βαθυκόκκινο χρώμα με μωβ ανταύγειες. Έντονα αρώματα ώριμων δαμάσκηνων και μπαχαρικών. Πληθωρικό στόμα, με ρωμαλέο σώμα και μακρά επίγευση
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ
Ψητά κόκκινα κρέατα, αλλαντικά, μαγειρευτό κρέας με κόκκινες σάλτσες.
Σερβίρεται στους 18 -20℃