ΜΕΛΤΕΜΙ Ερυθρός

Ερυθρός Ξηρός
Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Κυκλάδες

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

60% Μανδηλαριά – 40% Βάφτρα

ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ

Επιλεγμένοι αμπελώνες από τις περιοχές Καμάρες και Ασπριές

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κλασική ερυθρή οινοποίηση σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτες δεξαμενές

ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αρώματα κόκκινων φρούτων, ισορροπημένη γεύση και επίγευση που διαρκεί.

ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ

Κόκκινα κρέατα στη σχάρα, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες

Σερβίρεται στους 12-18℃