ΣΥΛΛΟΓΗ Ερυθρός

Ερυθρός Ξηρός
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες

  

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
70% Αθήρι Μαύρο – 30% Μανδηλαριά

ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ

Σταυρός

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κλασσική ερυθρή οινοποίηση σε χαμηλές θερμοκρασίες και παραμονή στις οινολάσπες για ωρίμανση

ΠΑΛΑΙΩΣΗ

Σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 6 μήνες

ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σύνθετο μπουκέτο ώριμων κόκκινων φρούτων, δαμάσκηνου και κανέλας. Καλοδομημένο και πλούσιο σώμα, με στρογγυλές τανίνες και μακρά επίγευση.

ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ

Πουλερικά, αλλαντικά, ψητά κόκκινα κρέατα και μαλακά τυριά

Σερβίρεται στους 18-20℃